fbpx

Intrebari frecvente

Trebuie să am un venit dovedibil?
Da. Accesarea unui credit se face în baza veniturilor declarate de către angajator și a documentelor justificative precum: Contract de muncă, Adeverință de venit, etc

Ce salariu trebuie sa am ca sa aplic pentru un credit?
Venitul minim acceptat este salariu minim pe economie 1340 lei. Insa este bine sa stii ca venitul  tau lunar influenteaza suma maxima pe care o poti imprumuta la o banca.

Ce vechime trebuie să am în muncă și la actualul angajator?
Vechimea necesară privind accesarea unui credit este de minim 3 luni la actualul angajator și de minim 12 luni vechime totală în muncă.

Am nevoie de istoric bancar?
Sunt șanse mai mari de obținere a creditului în cazul existenței unui istoric bancar bun, însă nu este exclusă obținerea creditului fară un istoric bancar.

Daca figurez in Biroul de credit mai pot lua un credit?
In cazul in  care figurezi cu date negative in biroul de credite  nu inseamna neaparat ca nu mai poti lua un credit. Insa in cazul acesta , vom analiza situatia privind incasarile lunare alaturi de situatia prezentata in biroul de credite , pentru a putea determina daca esti eligibil sau in ce masura poti fi eigibil pentru un credit la o banca.
Ia legatura cu cinsultantii nostri “aici”(si se adauga butonul de contact:  si primesti mai multe infomatii despre situatia ta.

Dupa cate zile sunt raportat in Biroul de credite daca am intarzieri la plata ratei?
Raportarea in Biroul de credite se realizeaza dupa 30 de zie de intarziere la plata ratei. Intarzierile sunt stocate  in system Biroului de credite si se pastreaza  timp de 5 ani  din momentul achitarii ultimei restante.

Ce inseamna codebitor ?
Codebitoroul este persoana care participa cu venitul net a acordarea unui credit de catre titular/ debitoru principal si se oblige ca impreuna cu acesta  sa plateasca obligatiie provenite din contractual de credit.

Ce vârstă trebuie să am pentru a putea aplica pentru un credit?
Vârsta acceptată de instituțiile bancare este cuprinsă între 21 și 65 ani.

Daca sunt in concediu de crestere copil pot solicita un credit?
In functie de profilul bancar, analizam situatia si pute identifica bancile care accepta un astfel de venit, astfel incat sa poti aplica in calitate de titular al creditului. Ia legatura cu cinsultantii nostri “aici”(si se adauga butonul de contact:  si primesti mai multe infomatii despre situatia ta.

Cum pot afla la ce suma ma incadrez fara sa ajung la banca?
Pentru un calcul orientativ – informativ, poti sa ne contactezi la numerele de telefon 0724901130 sau 0720154851. In baza informatiilor transmise ajuta cu o solutie personalizata.

De ce am nevoie de consultanta in alegerea unui credit?
Consideram ca alegerea unui credit nu este asa de simpla. Astfel, vrem sa – ti oferim toate informatiile necesare  pentru a lua o decizie, sa reflectezi  si sa-ti planifici actiunile. Prin urmare,vrem sa-ti usuram alegerea! Te putem ajuta oferindu-ti informatiile de care nevoie printr-o analiza raportata la nevoile tale si a profilului bancar, beneficiind astfel de oferte personalizate comparative de la mai multe banci.

Pot apela la serviciile Teocreditconsulting dacă nu sunt din București?
Desigur. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0724.901.130 sau completați formularul de aplicare de pe site și veți fi contactat în cel mai scurt timp de un consultant..

Aplica acum!