fbpx

Despre noi

Cine suntem?

Suntem TEOCREDITCONSULTING SRL, o companie de intermediere financiar bancară și suntem aici să ajutăm persoanele care sunt în căutarea unui împrumut să obțină cele mai bune soluții de finanțare.

Considerăm că fiecare client trebuie să fie foarte bine informat cu privire la accesarea soluțiilor de finanțare și să i se acorde transparență pe tot parcursul procesului de creditare.

Astfel ne-am specializat în segmentul persoanelor fizice și suntem prezenți pentru a oferi o experiență unică, eficientă și folositoare pentru dumneavoastră, pentru ca în final să optați pentru soluția potrivită.

Prin intermediul consilierilor noștri și a serviciilor de intermediere financiară, încercam să concretizăm mai mult decât o simplă contractare a unui credit. Astfel vă preluăm efortul de a caută cea mai avantajoasă ofertă bancară , de întocmirea dosarului de credit, de gestionarea relației cu banca, evaluatorul, notarul, asiguratorul, și monitorizăm tot procesul până la acordarea creditului.

Consultanta

Beneficiezi de consultanță juridică pentru actele imobilului înainte de cumpărare.

Gestionare relatii

Asigurăm gestionarea relației cu banca, evaluator, asigurator si notar pana la acordarea creditului

Monitorizare dosar

Asigurăm în permanență monitorizare si consiliere până la intrarea în posesie a creditului.

Cine sunt clienții noștri?

Fiecare nevoie este diferită de la client la client , iar noi ne ascultăm clienții pentru a înțelege obiectivele lor. Fie că discutăm despre achiziția unei case, refinantarea unor credite într-o singura rată sau obținerea unui credit nou pentru renovarea casei, schimbarea autoturismului sau alte investiții financiare, suntem aici să creăm soluții adaptate acestora.

Venim în ajutorul tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani, indiferent de sex, astfel încât vârsta maximă pe care instituțiile bancare o iau în considerare pentru finalizarea unui credit este de 70 de ani și suntem mândri să oferim soluții personalizate în funcție de profilul fiecărui client.

Care sunt serviciile de care beneficiați?

De la prima discuție, foarte atenți la nevoile dumneavoastră, vă vom ajuta pas cu pas punandu-vă la dipozitie toate informațiile de care aveți nevoie într-un singur loc printr-un pachet de servicii complete:

  • Încă de la prima întâlnire/discutie iți vom spune daca ești eligibil pentru creditul solicitat;
  • În funcție de profilul bancar primești o analiză comparativă a ofertelor;
  • Beneficiezi de credite negociate în regim de exclusivitate cu băncile partenere;
  • Întocmim dosarul pentru obținerea creditului și te informăm în permanență cu privire la stadiul acestuia;

Aplica acum!